miercuri, 16 martie 2011

Scott Ian inlocuit cu Andreas Kisser


Scott Ian chitaristul de la ANTHRAX nu va canta in aceasta vara la 8 concerte din Europa. In luna iulie sotia lui Ian va naste si chitaristul a hotarat sa stea cu familia.  Andreas Kisser de la SEPULTURA va canta cu trupa lui Ian inclusiv la Sonisphere, Big 4.  


marți, 15 martie 2011

Album nou 3 Doors Down

Americanii de la 3 Doors Down pregatesc pentru aceasta primavara un nou album. Primul single "When you`re young" a fost deja postat pe internet iar trupa se pregateste de turneul de promovare care incepe de 2 aprilie. Noul album se intituleaza "Time of my life" si este al saselea material lansat pana acum de trupa.


Lita Ford promite un nou album


Lita Ford pregateste un nou album. Nemultumita de materialul precedent "Wicked Wonderland" realizat cu fostul sot Jim Gillette, artista vrea acum sa revina la sound-ul care a facut-o celebra. " Am deja 20 de piese gata scrise, trebuie sa le inregistrez . Toate sunt in stilul Lita" a declarat Ford pentru cei de la Classic Rock Revisited.

luni, 14 martie 2011

Dirty Shirt lanseaza DVD online

Trupa Dirty Shirt a hotarat sa-si lanseze primul DVD in intregime online.O parte din materialul "DIRTY SHIRT: Live in the Truck" se gaseste deja postat pe contul oficial youtube si formatia va sustine saptamanile viitoare un turneu in Romania si Ungaria. Inregistrarea contine concertul de la Dirty Fest din 31 iulie 2010.

Prezervative marca "KISS"

Gene Simmons este un adevarat om de afaceri si a invatat lectia sa scoata bani din aproape orice. Dupa ce au scos la vanzare sicriul Kiss acum a fost lansat o serie de prezervative sub marca trupei de rock. Momentan formatia se afla in turneul  "Hottest Show On Earth".

duminică, 13 martie 2011

Bon Jovi au 10 milioane de fani pe facebook

Americanii de la Bon Jovi au ajuns ieri la 10 milioane de fani pe contul de facebook. Jon a postat azi pe pagina si un mesaj videoSaptamana viitoare o sa fie una speciala pentru fanii trupei, vor avea parte de surprize in fiecare zi pe contul de facebook, mod in care rockerii isi vor arata aprecierea fata de fani.