sâmbătă, 3 decembrie 2011

Grimus - Face the Light

Joi seara Grimus au cantat in Music Pub din Sibiu, unde i-au avut ca invitati pe sibienii The Noise. In Romania, albumul "Egretta" este distribuit sub licenta exclusiva A&A Records si poate fi achizitionat din reteaua Carturesti. Primul single este "Face the light" care are si videoclip.

marți, 29 noiembrie 2011

O noua formula G3 in 2012

Pentru fanii G3 am azi o veste buna. Joe Satriani a postat pe pagina G3 noua formula pentru concertele din 2012. In prima parte a anului Joe Satriani, Steve Vai si Steve Lukather vor concerta doar in Australia si Noua Zeelanda.


Dupa 15 ani Soundgarden revin in Australia

Dupa 15 ani americanii de la Soundgarden revin in Australia. Concertele vor avea loc la inceputul anului 2012 in Sidney si Melbourne.Chris Cornell, Kim Thayil, Matt Cameron si Ben Shepherd au ales Australia pentru primele concerte in afara Statelor Unite ale Americii.

duminică, 27 noiembrie 2011

Andy Timmons canta Beatles


"Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band" al celor de la The Beatles are incepand de luna trecuta o noua versiune. Chitaristul Andy Timmons impreuna cu trupa lui a lansat pe data de 24 octombrie materialul dedicat trupei condusa de John Lennon. Alaturi de Timmons pe acest album ii gasim pe Mike Daane (bass) si Rob Avsharian (drums).