sâmbătă, 4 februarie 2012

Un nou album The Cult va fi lansat in 2012

The Cult va lansa dupa 5 ani de pauza, un nou album de studio. Materialul "Choice Of Weapon" va iesi pe piata in data de 22 mai prin intermediul casei de discuri Cooking Vinyl Records si este produs de celebrul Bob Rock (Metallica, Aerosmith, Motley Crue, Bon Jovi, The Offspring) in colaborare cu Chris Goss (Queens Of The Stone Age, U.N.K.L.E.)
Primul single intitula "Lucifer" il poti asculta mai jos.


vineri, 3 februarie 2012

Die Toten Hosen vine in august la Sibiu

Cea de-a saptea editie a festivalului ARTmania isi va incheia prima zi de concerte din Piata Mare pe ritmurile celei mai populare trupe din Germania in premiera absoluta pe pamant romanesc.  Die Toten Hosen vine in august la Sibiu cu un palmares impresionant dobandit in 30 de ani de experienta: 14 albume de studio, peste 1.000 de concerte si 15 milioane de albume vandute.

joi, 2 februarie 2012

AC/DC au amanat inregistrarile noului album

 AC/DC au amanat pentru moment inregistrarile noului album din cauza unor probleme de sanatate pe care le are unul dintre membrii formatiei, al carui nume nu a fost dezvaluit. Brian Johnson, solistul trupei, a fost invitat la emsiunea The Cowhead Show unde a declarat ca spera ca anul 2012 sa fie unul bun pentru legendara trupa.

"Sper ca anul acesta sa putem sa ne intalnim in formula completa. Unul dintre noi este cam bolnav si momentan se recupereaza. Nu pot sa spun mai multe insa acesta se simte mult mai bine", a declarat Brian .

miercuri, 1 februarie 2012

The Darkness au lansat azi “Nothing’s Gonna Stop Us”

Dupa o pauza de 6 ani, britanicii de la The Darkness au revenit azi cu o piesa noua. Melodia se intituleaza “Nothing’s Gonna Stop Us” si a fost lansata azi impreuna cu videoclipul de rigoare. DARKNESS este formata din Justin Hawkins (vocals/guitars), Dan Hawkins (guitars/backing vocals), Frankie Poullain (bass) si Ed Graham (drums).

luni, 30 ianuarie 2012

Steva Vai a primit premiul Les Paul

Steve Vai a primit zilele trecute premiul "Les Paul" Award la  TEC Foundation din cadrul evenimentului  NAMM 2012. In seara festiva chitaristul a fost introdus de fiul lui Les Paul, Randy si Billy Sheehan. Mai jos poti vedea momentul acordarii premiului si doua piese intepretate de Steva Vai la aceasta gala.






duminică, 29 ianuarie 2012

Halestorm pregatesc un nou album

Trupa 'Halestorm' va lansa cel mai recent album intitulat 'The Strange Case Of...' pe data de 10 aprilie in America. CD-ul este sustinut de primul single, 'Love Bites (So Do I)' care se regaseste deja in playlist-urile retelelor radio internationale rock din intreaga lume. Piesa, impreuna cu inca trei track-uri de pe 'The Strange Case Of...' - se afla pe EP-ul 'Halestorm' intitulat 'Hello, It's Mz. Hyde'.

EP-ul poate fi achizitionat incepand de astazi din toate magazinele de specialitate de peste ocean.
Produs de Howard Benson (care in trecut a colaborat cu trupa originara din Pennsylvania la albumul lor de debut din 2009), albumul 'The Strange Case Of...' a fost numit de revista 'Revolver' 'una dintre cele mai anticipate lansari ale anului'. 'Trupa 'Halestorm' care o are ca lider pe una dintre fetele noastre rock favorite - 'Lzzy Hale', promite un album mai personal decat cel cu care au debutat', adauga revista.

'Halestorm' se vor imbarca intr-un turneu de promovare, insa nu vor fi singuri, ci impreuna cu trupa 'Shinedown'. Turneul va lua start pe data de 13 aprilie in Augusta, SUA si va continua toata luna mai. Pentru detalii complete legate de turneu si bilete, accesati www.halestormrocks.com/tour-dates.


Formata din Lzzy Hale, fratele sau, tobosarul Arejay Hale, Joe Hottinger si Josh Smith, 'Halestorm' au fost catalogati ca o noua forta in categoria modern hard rock. Trupa a debutat in top 5 'Hard Music' al 'Soundscan' odata cu lansarea albumului de debut din 2009 si au debutat in primele 40 de piese din 'Billboard 200'.

Albumul 'The Strange Case Of...' este prima lansare dupa EP-ul 'ReAniMate: The CoVeRs eP' - unde trupa si-a pus amprenta pe o serie de piese clasice de la 'Guns'n'Roses', 'The Beatles', 'Temple Of The Dog', 'Skid Row' sau chiar 'Lady Gaga'.