duminică, 29 ianuarie 2012

Halestorm pregatesc un nou album

Trupa 'Halestorm' va lansa cel mai recent album intitulat 'The Strange Case Of...' pe data de 10 aprilie in America. CD-ul este sustinut de primul single, 'Love Bites (So Do I)' care se regaseste deja in playlist-urile retelelor radio internationale rock din intreaga lume. Piesa, impreuna cu inca trei track-uri de pe 'The Strange Case Of...' - se afla pe EP-ul 'Halestorm' intitulat 'Hello, It's Mz. Hyde'.

EP-ul poate fi achizitionat incepand de astazi din toate magazinele de specialitate de peste ocean.
Produs de Howard Benson (care in trecut a colaborat cu trupa originara din Pennsylvania la albumul lor de debut din 2009), albumul 'The Strange Case Of...' a fost numit de revista 'Revolver' 'una dintre cele mai anticipate lansari ale anului'. 'Trupa 'Halestorm' care o are ca lider pe una dintre fetele noastre rock favorite - 'Lzzy Hale', promite un album mai personal decat cel cu care au debutat', adauga revista.

'Halestorm' se vor imbarca intr-un turneu de promovare, insa nu vor fi singuri, ci impreuna cu trupa 'Shinedown'. Turneul va lua start pe data de 13 aprilie in Augusta, SUA si va continua toata luna mai. Pentru detalii complete legate de turneu si bilete, accesati www.halestormrocks.com/tour-dates.


Formata din Lzzy Hale, fratele sau, tobosarul Arejay Hale, Joe Hottinger si Josh Smith, 'Halestorm' au fost catalogati ca o noua forta in categoria modern hard rock. Trupa a debutat in top 5 'Hard Music' al 'Soundscan' odata cu lansarea albumului de debut din 2009 si au debutat in primele 40 de piese din 'Billboard 200'.

Albumul 'The Strange Case Of...' este prima lansare dupa EP-ul 'ReAniMate: The CoVeRs eP' - unde trupa si-a pus amprenta pe o serie de piese clasice de la 'Guns'n'Roses', 'The Beatles', 'Temple Of The Dog', 'Skid Row' sau chiar 'Lady Gaga'.

Niciun comentariu: