sâmbătă, 25 septembrie 2010

Lansare album IRIS

Dupa ce a trecut cu bine de problemele de sanatate ale lui Cristi Minculescu, trupa IRIS revine cu un nou material discografic. A fost anuntata data de lansare al celui de-al nouasprezecelea album al trupei pe data de  21 noiembrie2010 . Albumul se intituleaza "12 porti" si o sa fie cantat in premiera in cadrul unui concert  la Sala Palatului din Capitala.

Vivian Campbell are trupa de club

Chitaristul de la Def Leppard , Vivian Campbell are trupa lui Sir Sodoff And The Train Wrecks. Band-ul este format din Vivian (vocals and guitar), Glen Sobel (drums), Lou Castro (bass), Michael Fell (harp) si Kara Grainger (guitar and vocals). In concerte trupa canta covers Thin Lizzy, Horslips, Free, Rory Gallagher, piese Fleetwood Mac din perioada Peter Green si fireste melodii semnate Campbell de pe albumul solo din 2005 "Two sides of if". Din repertoriul Sir Sodoff And The Train Wrecks nu lispsesc piesele Def Leppard.

joi, 23 septembrie 2010

Photo Zoddiac

Interviu Zoddiac

Primul interviu in noua formula Zoddiac a fost la Rock cu Norock.

Zoddiac la Rock cu Norock


In aceasta seara o sa difuzez un interviu cu trupa Zoddiac. Dupa emisiune voi posta pe blog interviul in format video si fotografii in premiera cu noua formula a trupei.

miercuri, 22 septembrie 2010

Axl & Co au dezamagit si la Bucuresti

La fel ca in majoritatea show-urilor din acest turneu Guns`n Roses si-au dezamagit fanii. Stiind la ce sa ma astept, am ales sa stau acasa. Trupa trebuia vazuta live pana in anul 1992.





marți, 21 septembrie 2010

Alter Bridge lanseaza in octombrie noul album

Americanii de la Alter Bridge lanseaza in data de 8 octombrie via Roadrunner Records noul material intitulat AB III. Primul single " Words Darker Than Their Wings" a fost postat pe internet la download gratuit timp de 48 de ore de catre casa de discuri si il poti asculta mai jos.


Kiss intr-un spot pentru jocuri video

Membrii trupei KISS apar intr-o reclama suedeza pentru jocuri video.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

luni, 20 septembrie 2010

Ozzy canta 2 ore la Bucuresti

"Ozzy Osbourne a dorit prelungirea recitalului sau la 2 ore fata de durata programata initial de o ora si jumatate. Artistul i-a comunicat producatorului CityFM ca vrea sa cante mai mult la Bucuresti, fiind vorba de prima sa vizita in Romania. Concertul ...programat pe 2 octombrie la Zone Arena va incepe astfel de la ora 18.30. Evenimentul va fi deschis de trupele Coma si Luna Amara, accesul publicului fiind posibil de la ora 17,00. Am fost anuntati de managementul artistului ca Ozzy doreste ca recitalul de la Bucuresti sa fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult fata de planurile initiale. Artistul vrea ca fanii sai din Romania sa poata asculta live cat mai mult din muzica sa. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de castigat: ora de acces va ramane neschimbata, insa programul derularii evenimentului va fi si mai dinamic”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM" este mesajul trimis azi pe facebook de colegii de la CityFM.



Interviu Gus G.


Cei de la Musician's Friend au postat pe internet un interviu video cu Gus G. fondatorul trupei Firewind. Cum a ajuns sa cante Gus cu Ozzy afli din materialul de mai jos.

“Hymn to Ronnie” cantat de Mike Tramp


Solistul vocal al trupei White Lion, Mike Tamp va lansa pe 27 septembrie o piesa dedicata lui Ronnie James Dio. Piesa intitulata “Hymn to Ronnie” are o durata de peste 9 minute si o sa fie inclusa pe noul album "2nd Act," pe care Tramp il intergistreaza cu trupa Rock'N'Roll Circuz. Din data de 27 septembrie o sa fie disponibila pentru download pe pagina artistului.