joi, 8 decembrie 2011

Soulfly lanseaza 'Enslaved' in 2012

Inceputul anului 2012 aduce cu sine si lansarea unui nou material discografic Soulfly numit 'Enslaved'. Noul an nu numai ca marcheaza lansarea celui de-al optulea album de studio al trupei, dar si celebrarea a 15 ani de activitate muzicala. 'Enslaved' va fi lansat de catre casa de discuri Roadrunner Records.

Noul album nu va seamana cu niciun alt material discografic lansat de trupa, dar acest lucru nu ar trebui sa ne ingrijoreze. Albumul a fost inregistrat in studiourile 'Tallcat' din Phoenix, Arizona si a fost produs de Zeuss, care a produs unele dintre cele mai importante piese ale genului 'metal'. Printre trupele cu care Zeuss a lucrat se numara: Shadows Fall, Hatebreed, The Red Chord si multi altii.


Soulfly a introdus pe noul disc elemente muzicale inedite pentru soundul lor, cum ar fi vioara. Trupa a colaborat pentru album si cu doi monstri sacrii ai genului 'metal': Dez Fafara de la 'Devildriver' si cu Travis Ryan de la 'Cattle Decapitation' care a declarat ca 'este o onoare sa lucrezi cu cineva cu care aveai postere cand erai adolescent'.

Soulfly a inregistrat 14 piese pentru album, 11 dintre ele vor ajunge pe editia standard a albumului 'Enslaved', iar restul de piese se vor regasi intr-o editie speciala a CD-ului. Titlurile pieselor albumului viitor al trupei in ordine aleatorie sunt: 'Resistance', 'World Scum', 'Intervention', 'Gladiator', 'Legions', 'American Steel', 'Redemption Of Man By God', 'Treachery', 'Plata O Plomo', 'Revengeance', 'Chains', 'Slave', 'Bastards' si 'Soulfly VIII'.

Albumul semnat Soulfly, 'Enslaved' va fi lansat pe data de 13 martie, 2012 si vine dupa succesul din 2010: 'Omen'. 

Sursa : Roton

marți, 6 decembrie 2011

Red Hot Chili Peppers live in Romania

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012, confirmat in sfarsit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima data in Romania, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”, si se va desfasura pe National Arena.



Imbinand rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers si-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupa cult a muzicii rock, ci si vanzari in peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate in cariera!

 „Red Hot Chili Peppers este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume si, totodata, una dintre preferatele publicului roman. Ne bucura mult ca putem deschide cu ei lista de concerte ce vor avea loc pe National Arena, va fi cu siguranta evenimentul rock al anului 2012! Insa surprizele nu se opresc aici, Emagic are deja o traditie din a aduce in Romania artisti remarcabili, iar acest lucru va continua si anul urmator”,  a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.



De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hit-urile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live, in premiera, anul viitor la Bucuresti. Nominalizata de cincisprezece ori la premiile Grammy, Red Hot Chili Peppers a castigat sapte, inclusiv premiul pentru Best Hard Rock Performance (cu piesa „Give it Away”), Best Rock Song (cu piesele „Scar Tissue” si „Dani California”) si Best Rock Album (cu „Stadium Arcadium”), alaturi de acestea CV-ul trupei incluzand si cinci trofee MTV Music Video Awards, precum si patru American Music Awards


Cel de-al zecelea material discografic al trupei se numeste „I’m With You” si a fost lansat in luna august a acestui an,  clasandu-se inca de la debut pe prima pozitie a topurilor din 17 tari. Odata cu lansarea noului album, trupa -  in formula Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith si Josh Klinghoffer - a pornit intr-un turneu de promovare ce a cuprins pana acum tari din America Latina, Asia si Europa. Pentru 2012, au fost deja confirmate concerte in Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Elvetia, Finlanda si desigur, Romania, pentru prima data in cariera trupei.


Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare marti, 13 decembrie, online pe www.myticket.ro, ulterior urmand a fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

duminică, 4 decembrie 2011

Motley Crue canta in Las Vegas

In luna februarie 2012 trupa Motley Crue se muta in Las Vegas. Timp de aproape o luna de zile americanii vor putea vedea cel mai nou concert al trupei doar in Sin City. Detalii ai mai jos.