sâmbătă, 28 august 2010

Bosquito revin cu "Tobogan"

Brasovenii de la Bosquito revin in actualitatea muzicala cu un nou single. Casa de discuri Roton a trimis posturilor de radio un noua melodie semnata Radu Almasan intitulata "Tobogan". Piesa intra in difuzare la Radio Ring in acest week-end, dar pana asculti piesa noua iti propun acum balada " Doua maini".


Concert Europe la Peninsula


Suedezii de la Europe concerteaza azi la Tg. Mures in cadrul festivalului Peninsula. In cadrul programului de azi mai sunt incluse trupele : Omega, Phoenix, Tricky, Hernan Cattaneo, Noisia, Anima Sound System, Magna Cum Laude, Irie Maffia, Sarmalele Reci, Dj Gojira. Mediesenii au mai avut ocazia sa ii vada pe rockeri de la Europe si la Sibiu sau Brasov.

vineri, 27 august 2010

Paul Gilbert canta la Sibiu


Chitaristul american Paul Gilbert canta in decembrie la Sibiu si Bucuresti. Show-urile sunt incluse in cadrul turneului de promovare a noului material " Fuzz Universe". Evenimentul este organizat in Romania de catre cei de la Artmania. Pentru concertul din Bucuresti biletele pot fi achizitionate la pretul de 50 lei, respectiv 130 lei (VIP). Din 15 noiembrie pretul se majoreaza la 70 lei, iar in seara concertului la 90 lei.

Editii speciale in luna septembrie

In luna septembrie ti-am pregatit o serie de editii speciale ale emisiunii "Rock cu Norock". Promo il poti vedea mai jos.