vineri, 12 iunie 2009

Lady Gaga revine la Hot and Fresh

Duminică de la ora 11, te aştept din nou la Hot and Fresh , Radio Ring cu piese noi.

În acest week - end am pentru tine piese noi cu : Agnes din Suedia, care a ajuns number one în Marea Britanie în dance chart, Flo rida cu Wynter Gordon, Jordin Sparks şi nu în ultimul rând Lady Gaga. După succesul incontestabil al primelor două single-uri de pe albumul The Fame, Lady GaGa a lansat piesa Love Game. Remixul noului single, „Love Game”, este cântat în duet cu celebrul rocker, Marilyn Manson. Cei doi şi-au declarat public respectul şi admiraţia unul faţă de celălalt. Mai mult decât atât, Lady GaGa a recunoscut în repetate rânduri că şi-ar dori foarte mult să colaboreze cu nonconformistul rocker întrucât îi admiră creaţiile muzicale.

Videoclipul piesei „Love Game” a fost regizat de Joseph Kahn, cel care a realizat videoclipuri şi pentru Mariah Carey, Britney Spears, Black Eyed Peas sau Eminem. În România, Lady GaGa este reprezentată de casa de discuri Universal.


joi, 11 iunie 2009

Turneul Regilor - Romgaz

La Bazna, sub egida Romgaz, se desfăşoară de sâmbătă cea de-a treia ediţie a concursului internaţional de şah, Turneul Regilor. Continuând o tradiţie de succes începută în anul 2007, « Turneul Regilor - Romgaz » a ajuns la cea de-a treia ediţie, atingând totodată nivelul de categorie XX , performanţă demnă de invidiat, dovadă de necontestat a faptului că organizatorii , Romgaz S. A. şi Asociaţia « Clubul de Şah Elisabeta Polihroniade » au pus bazele unui turneu de talie mondială.

Spre deosebire de primele două ediţii, când jucătorii proveneau din rândurile gloriilor anilor `80 – `90, turneul din anul acesta va fi unul de actualitate, fiind destinat campionilor de primă linie dupa cum mi-a declarat azi maestra internaţională Elisabeta Polihroniade

Deschiderea turneului va avea loc sâmbătă, la ora 10:00, la Hotel Expro Bazna, urmând ca etapele competiţiei să se desfăşoare între 14 şi 25 iunie 2009. Detalii ai la www.turneulregilor.ro



luni, 8 iunie 2009

Mediaş - 650 de ani

Miercuri, 1o iunie 2009, au loc la manifestările prilejuite de aniversarea a 650 de ani de la prima menţionare a Mediaşului ca oraş. Din program: ora 16:20 Holul Primăriei - Expoziţie de fotografie a d-lui Laszlo Dudas - expoziţie de fotografie a Centrului de informare Turistică: “Mediaş – Cetate a luminii”. Ora 17 Casa Schuller – Mediaşul în imagini – prezentare Power Point, autor : Arnold Harold Jűrgen Knall, prezin: Vlad Băcilă, Radu Popescu, Iulian Veza. Ora 17:15 Casa Schuller – Lansare de carte: “ Liceul Stephan Ludwig Roth. Fragmente istorice”, volum îngrijit de Helmuth Julius Knall.

duminică, 7 iunie 2009

Inna câştigătoare la RMA 2009

Chiar dacă la Ring Hit nu am abordat tema decernării premilor, Romanian Music Awards 2009, care a avut loc ieri seară la Craiova, pentru fanii Inna am o veste foarte bună. Artista lor preferată a plecat acasă cu patru premii. Inna a câştigat premiile pentru : border breakers, best show, best dance şi best new act. Producătorii artistei, băieţii de la Play and Win au câştigat premiul special acordat de colegii de la Radio 21. Săptămâna viitoare o să dezbatem subiectul la Ring Hit la Radio Ring.