marți, 7 iunie 2011

Night Ranger lanseaza un nou album

Americanii de la Night Ranger lanseaza un nou album in aceasta vara. Impreuna cu cei de la Frontier Records, Jack Blades & Co lanseaza albumul "Somewhere in California". De ce au ales acest titlu si cum au lucrat la noul material iti spun chiar rockerii in materialul de mai jos.

luni, 6 iunie 2011

Sting revine azi la Bucuresti

Concertul pe care Sting il va sustine azi in Piata Constitutiei din Bucuresti va fi unul cu “greutate”, intreaga scena, adusa direct din Olanda special pentru acest eveniment, fiind conceputa sa sustina nu mai putin de 14000 de kilograme de echipamente, instrumente si muzicieni. 


O orchestra impresionanta alcatuita din 50 de instrumentisti dirijati de celebra Sarah Hicks il va acompania pe Sting in cadrul unei calatorii impresionante printre cele mai cunoscute piese din cariera solo dar si din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police, pe scena fiindu-i alaturi si Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass). 
In zona de backstage vor fi amenajate nu mai putin de 8 cabine, decorate simplu dar elegant, de unde nu vor lipsi florile...in ghiveci! In culise va fi pusa la dispozitia artistului si o bucatarie complet utilata, Sting fiind insotit la Bucuresti de bucatarul personal.