sâmbătă, 8 august 2009

Roller Sis la HOT & FRESH

Din această duminică ţi-am pregătit din nou piese noi la Hot and Fresh, la „Adevăratul Tău Prieten”, Radio Ring. Dacă la Ring Hit, Edi Schneider a vorbit despre noul clip la piesa „Fresh”, atunci Ana Maria Ferentz intră în în heavy rotation pe 90,2 împreună cu băieţii de la JLS, Beyonce, Akcent şi fetele de la Roller Sis care şi ele au lansat de curând primul clip la "Se Thelo".


Edi Schneider la Ring Hit

În acest week-end la Ring Hit ai parte de piese noi cu Alin Nica, Inna, Monica Anghel şi un interviu cu Edi Schneider care ne vorbeşte despre noul clip realizat pentru Ana Maria Ferentz.


Comment | Copy This


vineri, 7 august 2009

O nouă voce a plecat spre cer

Azi dimineaţă a încetat din viaţă Tatiana Stepa. Artista suferea de cancer, era internată la Spitalul Militar din Capitală şi avea 46 de ani. Ultimul concert susţinut de Tatiana a avut loc la festivalul Folk You pe data de 31 iulie 2009.



One in a milion

EVZ : Ziua lui 123456789
Astăzi, la ora 12:34:56, a avut loc o aliniere unică a cifrelor de la 1 la 9. Fenomenul se produce o dată la o mie de ani. Detalii afli aici.

Liliana ataca Kilimanjaro


Liliana Bindeanu din Medias si sora ei, Vasilica Bindeanu, din Cluj impreuna cu Minerva Vincze, Mirela Fulas, ambele din Arad, s-au decis sa participe la prima expeditie feminina romaneasca pe Kilimanjaro. Ele vor pleca la 1 septembrie, propunandu-si sa escaladeze varful Uhurn Peak de 5895 metri, situat intr-una dintre cele mai calde regiuni de pe glob unde, datorita altitudinii, zapada se pastreaza pe tot parcursul anului. Un alt medisean care vrea sa ajunga in aceeasi zona in anul 2010 este Dan Caba care de curand a escaladat varful Elbrus.

joi, 6 august 2009

Galerie photo Zoddiac

V-am spus despre sesiunea photo a celor de la Zoddiac, a sosit momentul să vedeţi şi câteva poze realizate de Ionuţ.

free image host free image host free image host free image host free image host

Gaziştii au învăţat din greşeli

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa sa este pregătită să demonstreze că a învăţat din greşelile campionatului trecut şi că va pune preţ pe orice punct pus în joc. În meciul de mâine, împotriva echipei Universitatea Craiova, Pustai nu va putea apela la serviciile a 4 jucatori. Mai multe detalii afli din înregistratea conferinţei.



Comment | Copy This


Bancomat spart

Un bancomat din cartierul Gura Câmpului a fost spart în cursul nopţii. Fapta a fost descoperită azi dimineaţă iar poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Din primele informaţii din bancomat a fost sustrasă suma de 100.000 lei.

Lot reunit la baschet

















Ultima noutate în lotul Gazului Metan pentru sezonul 2009-2010, este pivotul sârb Ivan Zigeranovic care a semnat cu Gaz Metan pe un sezon. Jucătorul are 25 ani, 2,12 metri, şi a evoluat ultima oară la prim-divizionara din Serbia, Zelesnik Belgrad. Lotul divizionarei A de baschet masculin s-a reunit în Sala Sporturilor. Alături de Tudor Dumitrescu, Cosmin Dehelean, Dan Băbuţ, Mihai Popa şi Mihai Buciuman, din lotul care a evoluat sezonul trecut, s-a adăugat americanul Derrick Phelps şi au reluat antrenamentele sub comanda noului antrenor principal Bruno Soce. Lotul va fi completat de către Tudor Jucan, convocat la naţionala României, Rob Thomson, convocat la naţionala Rwandei şi americanul Devon Mitchell care urmează să ajungă la Mediaş. Gaziştii rămân la Mediaş până pe 17 august, pentru ca ulterior să plece într-un cantonament la Poiana Braşov.



miercuri, 5 august 2009

Fresh cu AMF

Ieri după - amiază am văzut în premieră noul clip al piesei „Fresh” cu Ana Maria Ferentz. Materialul este realizat de bunul meu prieten Edi Schneider alias DJ Phantom. Clipul este cool iar despre modul în care a fost realizat o să afli în week-end la Ring Hit, chiar de la regizorul şi producătorul clipului. Până atunci ai mai jos clipul anterior făcut pentru Ana Maria Ferentz.

Atenţie la izvoare şi fântâni

Din cele 32 de fântâni şi izvoare publice existente la nivelul oraşului, numai o fântână are apă potabilă. Reprezentanţii Primăriei Mediaş avertizează că medieşenii pot bea liniştiţi apă de la fântâna situată în zona cunoscută sub numele de Izvorul Dorului din vecinătatea cartierului Gura Câmpului. Dacă cetăţenii vor să bea apă din celelalte fântâni şi izvoare publice autorităţile atrag atenţia că din punct de vedere calitativ acestea se află sub limita prevăzută de normativele în vigoare.