sâmbătă, 11 septembrie 2010

Formula noua la Zoddiac

Trupa medieseana Zoddiac are o noua componenta. Dupa un an de zile de la lansarea materialului de debut si o perioada de pauza, rockerii medieseni sunt gata sa revina intr-o formula noua. In acest moment trupa Zoddiac este formata din : Ovidiu Zeres tobe, Nelu Matei-bass, Peter Grezer-chitara, Milu Oltean-chitara si Lucian Molnar-voce. Azi am stat de vorba cu ei pentru emisiunea "Rock cu Norock" iar joi dupa show o sa postez pe blog si interviul in format video.

Alice Cooper a semnat cu Universal


Alice Cooper incheiat un contract pentru inregistrare si catalog cu Universal Music Group pentru tarile din afara Americii de Nord, cu exceptia Australiei si Noii Zeelande. Fara Alice, parintele rock-ului excentric, ce a inventat literalmente show-ul rock ca spectacol n-ar fi existat probabil niciodata KISS, Marlyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot, sau Rob Zombie ... si poate nici David Bowie!
Contractul semnat cu Universal Music Group acopera noile inregistrari, catalogul recent si un material suplimentar pentru catalog din cariera solo a lui ALICE COOPER. "Cosmarul" incepe cu lansarea materialului “Theatre of Death” pe 25 octombrie, in mai multe formate inclusiv o varianta deluxe, pentru colectionari, precum si in format digital.
Albumul, inregistrat live la legendarul Hammersmith Apollo, in ultimul spectacol a turneului mondial din 2009, este un show diferit de tot ceea ce Cooper a facut pana acum pe scena.
“Theatre of Death”, contine toate hiturile artistului, inclusiv "School's Out", "I' m Eighteen" si "Poison" si se va lansa pe piata chiar in preajma sarbatorii de Halloween. Alice Cooper lucreaza in prezent la noul sau album de studio, “Welcome 2 My Nightmare’ ce va fi produs de Bob Ezrin si programat pentru lansare in octombrie 2011.

vineri, 10 septembrie 2010

Partizan canta imnul " Let`s Do It , Romania!"

Artanu si colegii de la Partizan au hotarat sa cante imnul "Let`s Do It , Romania!". Tu ce parere ai de el?

joi, 9 septembrie 2010

Guitar Heaven cu Carlos Santana


Astept cu nerabdare noul album Carlos Santana. Am mai vorbit despre el in emisiune si dupa cum arata piesele alese de chitarist precum si invitatii sai, o sa avem parte de un super album.
Postez mai jos lista pieselor si deja ma gandesc cum ar putea sa sune:
01. "Whole Lotta Love" featuring Chris Cornell (LED ZEPPELIN)
02. "Can't You Hear Me Knockin'" featuring Scott Weiland (THE ROLLING STONES)
03. "Sunshine Of Your Love" featuring Rob Thomas (CREAM)
04. "While My Guitar Gently Weeps" featuring india.arie and Yo-Yo Ma (THE BEATLES)
05. "Photograph" featuring Chris Daughtry (DEF LEPPARD)
06. "Back In Black" featuring Nas (AC/DC)
07. "Riders On the Storm" featuring Chester Bennington and Ray Manzarek (THE DOORS)
08. "Smoke On the Water" featuring Jacoby Shaddix (DEEP PURPLE)
09. "Dance the Night Away" featuring Pat Monahan (VAN HALEN)
10. "Bang A Gong" featuring Gavin Rossdale (T. REX)
11. "Little Wing" featuring Joe Cocker (JIMI HENDRIX)
12. "I Ain't Superstitious" featuring Jonny Lang (HOWLIN' WOLF, JEFF BECK GROUP)

Bon Jovi la Rock cu Norock


In aceasta seara continuam seria editilor speciale la "Rock cu norock" cu un album clasic Bon Jovi.



"Slippery When Wet "este al treilea album de studio semnat Bon Jovi, lansat in luna august 1986 de Mercury Records. Materialul a fost un succes instantaneu piese precum " You Give Love A Bad Name ", " Livin' on a Prayer " si " Wanted Dead or Alive " au ramas standard pentru trupa americana. Albumul a petrecut opt saptamani pe locul 1 in topul Billboard 200. si este cel mai bine vandut album pana in prezent, cu peste 12 milioane de exemplare vandute in Statele Unite si peste 28 de milioane de exemplare in intreaga lume.

miercuri, 8 septembrie 2010

Therion revine la Bucuresti


Rockerii suedezi de la Therion revin la Bucuresti. In anul 2006 trupa a fost pentru prima data in Romania concertul fiind promovat si de Radio Ring. La "Therion goes classic'' a participat Orchestra Nationala Radio & Corul Academic Radio si a fost primul concert din istoria grupului alaturi de un cor si orchestra. Acum concertul o sa fie pe data de 22 noiembrie 2010 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul face parte din turneul "Sitra Ahra Tour 2010" care trece prin 25 de tari, printre care si Romania. In deschiderea suedezilor vor urca pe scena Loch Vostok - Suedia si Leprous - Norvegia.

marți, 7 septembrie 2010

Kid Rock canta pentru soldatii americani

Kid Rock canta pe 11 septembrie pentru soldatii americani. Concertul starului american este dedicat “Patriot Day” iar soldatii prezenti la evenimentul din Columbia, SC au intrare gratuita. Cea mai noua prezenta a lui Kid Rock pe un material audio este colaborarea la discul lui Jerry Lee Lewis. Albumul se intituleaza « Mean Old Man » si Kid impreuna cu Slash au colaborat la piesa “Rockin’ My Life Away” ce poate fi ascultata pe pagina myspace a lui Jerry Lee Lewis care a cantat in Romania la Cerbul de Aur.




luni, 6 septembrie 2010

Satriani lanseaza un nou album



Joe Satriani a postat pe site-ul sau oficial numele si primul single de pe viitorul album solo. Dupa colaborarea cu cei de la Chickenfoot, Joe lanseaza "Black Swans and Wormhole Wizards". Primul single poate fi ascultat online si se intituleaza "Light Years Away".




duminică, 5 septembrie 2010

Rockerii fac curatenie

Pe data de 25 septembrie si rockerii fac curatenie in Romania.