sâmbătă, 11 septembrie 2010

Alice Cooper a semnat cu Universal


Alice Cooper incheiat un contract pentru inregistrare si catalog cu Universal Music Group pentru tarile din afara Americii de Nord, cu exceptia Australiei si Noii Zeelande. Fara Alice, parintele rock-ului excentric, ce a inventat literalmente show-ul rock ca spectacol n-ar fi existat probabil niciodata KISS, Marlyn Manson, Nine Inch Nails, Motley Crue, Slipknot, sau Rob Zombie ... si poate nici David Bowie!
Contractul semnat cu Universal Music Group acopera noile inregistrari, catalogul recent si un material suplimentar pentru catalog din cariera solo a lui ALICE COOPER. "Cosmarul" incepe cu lansarea materialului “Theatre of Death” pe 25 octombrie, in mai multe formate inclusiv o varianta deluxe, pentru colectionari, precum si in format digital.
Albumul, inregistrat live la legendarul Hammersmith Apollo, in ultimul spectacol a turneului mondial din 2009, este un show diferit de tot ceea ce Cooper a facut pana acum pe scena.
“Theatre of Death”, contine toate hiturile artistului, inclusiv "School's Out", "I' m Eighteen" si "Poison" si se va lansa pe piata chiar in preajma sarbatorii de Halloween. Alice Cooper lucreaza in prezent la noul sau album de studio, “Welcome 2 My Nightmare’ ce va fi produs de Bob Ezrin si programat pentru lansare in octombrie 2011.

Niciun comentariu: