vineri, 25 mai 2012

Album nou Matchbox Twenty

Trupa Matchbox Twenty a anuntat ca in aceasta toamna va lansa un nou album. 'North' marcheaza cel de-al patrulea album de studio al trupei si primul din ultimii 10 ani. 'Am strans o multime de material pentru acest album. Ne-am simtit putin coplesiti si nu mai stiam spre ce directie sa indreptam piesele, dar intr-un fel ne-am dat seama incotro e... nordul.' Lead-single-ul albumului, 'She's So Mean', va fi lansat in vara. 



Matchbox Twenty este una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock inca de la albumul de debut,'Yourself Or Someone Like You' - 1996.  Albumul a adus cinci super-hit-uri, printre care 'Long Day', 'Back 2 Good' si '3 am'. Printre cele mai cunoscute piese Matchbox Twenty se numara: 'If You're Gone', 'Disease' sau 'Bright Lights'.

In plus, pe langa pozitii fruntase in topuri, trupa se poate lauda cu mai mult de 30 de milioane de discuri vandute, cinci nominalizari Grammy si colaborari cu Santana, Mick Jagger sau Willie Nelson.

duminică, 20 mai 2012

Chickenfoot - "Different Devil"

Chickenfoot si-au lansat si al treilea single de pe cel mai nou album. "Different Devil" este una dintre piesele preferate a lui Michael Anthony si este foarte mandru de cum a cantat aceasta melodie. Piesa inca nu are videoclip dar mai jos poti vedea cum a fost compusa.