vineri, 13 iulie 2012

KISS - “Hell or Hallelujah”


Americanii  de la KISS si-au lansat prima piesa de pe noul album "Monster". Primul single  “Hell or Hallelujah” a ajuns deja number one in mai multe tari fiind foarte bine vandut in primele zile de la lansare. Albumul este programat sa fie lansat abia in toamna, dupa turneul pe care trupa il are acum in Statele Unite ale Americii impreuna cu cei de la Motley Crue.

miercuri, 11 iulie 2012

Slash are stea pe Hollywood Walk of Fame


Slash a fost ieri onorat cu o stea pe faimosul bulevard Hollywood Walk Of Fame. 'Slash este considerat unul dintre cei mai talentati chitaristi din lume si suntem incantati sa ii oferim o astfel de distinctie', a declarat Ana Martinez - purtatoarea de cuvant a evenimentului. Pentru a sarbatori cum se cuvine, Slash a sustinut un concert in cadrul Hard Rock Cafe Hollywood imediat dupa ceremonie. 



Muzician, artist, filantrop si personalitate marcanta a muzicii rock, Slash a reusit sa devina un adevarat simbol al industriei muzicale. Slash, detinator al unui premiu Grammy 'Best Hard Rock Performance' impreuna cu trupa Velvet Revolver pentru single-ul 'Slither', a reusit sa inregistreze vanzari de peste 100 de milioane de discuri. Talentul sau a fost recunoscut si de catre numeroase publicatii de profil. Astfel, revista 'Time' l-a numit al doilea cel mai bun chitarist din toate timpurile, dupa Jimi Hendrix.

Cel mai recent material semnat Slash a fost lansat in aceasta primavara impreuna cu Myles Kennedy si 'The Conspirators' denumit 'Apocalyptic Love' Albumul a reusit sa se claseze in Top 5 in cadrul 'Billboard Top 200 Albums' si in Top 10 in clasamentele de profil din intreaga lume. Pentru cele mai recente stiri si informatii despre Slash, accesati: wwwslashonline.com.