miercuri, 11 iulie 2012

Slash are stea pe Hollywood Walk of Fame


Slash a fost ieri onorat cu o stea pe faimosul bulevard Hollywood Walk Of Fame. 'Slash este considerat unul dintre cei mai talentati chitaristi din lume si suntem incantati sa ii oferim o astfel de distinctie', a declarat Ana Martinez - purtatoarea de cuvant a evenimentului. Pentru a sarbatori cum se cuvine, Slash a sustinut un concert in cadrul Hard Rock Cafe Hollywood imediat dupa ceremonie. 



Muzician, artist, filantrop si personalitate marcanta a muzicii rock, Slash a reusit sa devina un adevarat simbol al industriei muzicale. Slash, detinator al unui premiu Grammy 'Best Hard Rock Performance' impreuna cu trupa Velvet Revolver pentru single-ul 'Slither', a reusit sa inregistreze vanzari de peste 100 de milioane de discuri. Talentul sau a fost recunoscut si de catre numeroase publicatii de profil. Astfel, revista 'Time' l-a numit al doilea cel mai bun chitarist din toate timpurile, dupa Jimi Hendrix.

Cel mai recent material semnat Slash a fost lansat in aceasta primavara impreuna cu Myles Kennedy si 'The Conspirators' denumit 'Apocalyptic Love' Albumul a reusit sa se claseze in Top 5 in cadrul 'Billboard Top 200 Albums' si in Top 10 in clasamentele de profil din intreaga lume. Pentru cele mai recente stiri si informatii despre Slash, accesati: wwwslashonline.com.

Niciun comentariu: