marți, 10 aprilie 2012

Halestorm a lansat 'The Strange Case Of..'


Albumul celor de la Halestorm, 'The Strange Case Of..' a fost lansat astazi in Statele Unite si promite sa nu dezamageasca. Primul single lansat, 'Love Bites (So Do I)', demostreaza ca trupa originara din Pennsylvania este gata sa ia cu asalt topurile rock din intreaga lume. Daca doriti sa va faceti o idee despre cum suna cel mai recent album semnat Halestorm accesati: http://new.livestream.com/halestormrocks/albumpremiere.




In plus, in acesta saptamana solista trupei, Lzzy Hale va fi gazda 'Black Carpet' pentru premiile 'Revolver Golden Gods' impreuna cu legendarul Dee Snider ('Twisted Sister'). Hale va fi si prezentatoarea show-ului de miercuri, 11 aprilie, sustinut in 'Club Nokia' din Los Angeles. Pentru mai multe detalii cu privire la show accesati: www.GoldenGodsAwards.com.




'The Strange Case Of..' marcheaza primul album Halestorm dupa EP-ul din 2011: 'ReAniMate: The CoVeRs eP' - fiind o colectie de piese reinterpretate in stilul caracteristic trupei, cum ar fi Guns'N'Roses, The Beatles, Heart, Temple Of The Dog, Skid Row sau Lady Gaga. In plus, Halestorm au lansat si primul lor CD/DVD live: 'Live In Philly 2010' care include piese de pe primul album al trupei ('It's Not You', 'Familiar Taste Of Poison' si hit-ul 'I Get Off').

In 2011, Halestorm au concertat prin Statele Unite in turneul 'Avalanche 2011' impreuna cu Stone Sour, Theory Of A Deadman, Art Of Dying si Skillet.

luni, 9 aprilie 2012

Joe Bonamassa lanseaza album nou

 Joe Bonamassa se pregateste de lansarea unui nou album solo. Materialul se va numi "Driving Towards The Daylight" si este cel de-al 13-lea material al chitaristului. Pe youtube Joe a postat deja doua episoade dintr-un serial dedicat acestui album si le poti vedea mai jos.

duminică, 8 aprilie 2012

Red Hot Chili Peppers live EP


Cea de a doua parte a turneului Red Hot Chili Peppers a debutat fantastic saptamana trecuta cu o serie de concerte sold out in America de Nord, trupa profitand de aceasta ocazie pentru a-si „rasfata” fanii cu un EP cu inregistrari live, oferit gratuit la download! Vara aceasta, pe data de 31 august, Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera in Romania, pe Arena Nationala din Bucuresti, in cadrul unui eveniment prezentat de Ursus si organizat de Emagic. 


Pe data de 29 martie, Red Hot Chili Peppers a dat startul concertelor programate pe continentul nord-american, ocazie cu care trupa a decis sa lanseze si un EP, care poate fi descarcat gratuit de fani! Materialul include cinci dintre cele mai cunoscute piese Red Hot Chili Peppers - „Give It Away”, „If You Have To Ask”, „Dani California”, „Look Around” si „Monarchy of Roses” - inregistrate in prima parte a turneului, in Marea Britanie, fiind disponibil pe site-ul oficial al trupei, www.redhotchilipeppers.com

Tot de pe site, fanii isi pot achizitiona un show complet RHCP in mai putin de 72 de ore de la incheierea acestuia, fiecare concert sustinut in aceasta perioada in America de Nord fiind inregistrat. Pe langa Statele Unite, a doua parte a turneului „I’m with you” va cuprinde o noua serie de concerte in Europa si va include tari precum Spania, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Estoania, Croatia si, bineinteles, Romania, pentru prima oara in cariera trupei.


Biletele pentru concertul Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti au fost puse in vanzare la finalul anului trecut, categoriile Gold Circle si Gazon fiind declarate deja sold-out. Cele mai cautate locuri la acest moment sunt cele din Tribuna, biletele situate mai aproape de scena fiind de asemenea aproape de epuizare.  Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum si din retelele afiliate MyTicket.