joi, 15 octombrie 2009

Un mediesean a lansat o petitie online

Un mediesean lansat ieri o petitie online pentru "Acoperire elastică (REM) a trecerilor la nivel cu calea ferata din municipiul Medias". Petitia are ca destinatar, Primaria Municipiului Medias.

“In atentia cetatenilor municipiului Medias cat si a celor care tranziteaza acest oras,

Va rugam sa subscrieti acestei petitii pentru a putea demara lucrarile de acoperire elastică (REM) a trecerilor la nivel cu calea ferata din municipiul Medias, respectiv trecerea de cale ferata din zona Automecanica (iesirea catre Sighisoara) cat si a trecerilor la nivel de cale ferata aflate pe centura ocolitoare a orasului (zona vechea fabrica de mobila, cat si a vechiului depozitAmbient).
Deoarece nu exista initiatiativa din partea celor care poarta responsabilitatea pentru efectuarea de astfel de lucrari, facem acest apel prin intermediul acestei petitii, deoarece noi soferii care utilizam aceste trecerii zilnic ne-am saturat sa pierdem timpul si sa ne avariem masinile.
Prin efectuarea acestor lucrari, nu numai ca s-ar evita uzura masinilor, dar s-ar spori viteza de trecerea la nivel cu cale ferata evitand astfel blocajele interminabile.
Avand in vedere ca urmeaza lucrarile de consolidare la podul de la Catedrala Ortodoxa (soseaua Sibiului, artera principala a orasului) si toata circulatia va fi deviata peste aceste treceri, prin realizarea acestor lucrari se va preintampina formarea blocajelor rutiere in aceste puncte.
Atitudinea conteaza, asa ca nu fi un cetatean nepasator, alatura-te initiativei!!!!

Va multumesc “

Cei care vor sa semneze aceasta petitie, o pot face aici.

Niciun comentariu: