marți, 13 octombrie 2009

Kool and The Gang in Romania

In anii `80 - `90 mediesenii "dansau in draci" pe hiturile celor de la Kool and The Gang, acum pot sa ii vada si in concert. Pentru prima data in Romania , sambata, 31 octombrie, in Club Bamboo Bucuresti, membrii legendarei formatii Kool & the Gang vor prezenta publicului din Romania hiturile ce i-au facut celebri si care au insufletit ringurile de dans de-a lungul a mai multor generatii, cat si cele mai noi hituri, apartinand celui mai recent album al trupei.

Istoria trupei a inceput in 1964, cand Khalis Bayyan (AKA Ronald Bell) si fratele sau, Robert-Kool Bell, s-au alaturat lui Robert-Spike Mickens, Dennis-Dee Tee Thomas, Ricky Westfield, George Brown şi Charles Smith pentru a crea un fusion muzical unic de jazz, soul si funk.

Odata cu explozia curentului hip-hop, din anii '90, Kool & the Gang au devenit favoritii DJ-urilor, muzica lor stand la baza multor hituri din perioada respectiva. In 2004 au colaborat pentru albumul The Hits Reloaded cu artisti ca Lil 'Kim, Sean Paul, Ashanti şi Blackstreet, printre altii. Trupa a reintrat în topul Billboard R & B, odata cu lansarea albumului Steppin Into Love, in 2006.

Kool & Gang au lansat un nou album de studio, intitulat Still Kool in iulie 2007, sub egida New Door Records/UMe.

Niciun comentariu: