joi, 1 octombrie 2009

Actiunea "Tunetul"

În cursul zilei de ieri în cadrul activităţilor specifice circumscrise acţiunii „Tunetul”, poliţiştii de investigaţii criminale sibieni au declanşat o acţiune ce a vizat destructurarea unei grupări infracţionale. În baza informaţiilor deţinute, s-a stabilit faptul că membrii acestei grupări sunt suspectaţi de comiterea a 15 furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, comise în Municipiul Sibiu şi din localităţi limitrofe. Din cercetări s-a stabilit că furturile au fost comise în perioada 04 mai – 27 septembrie a.c., pe timp de noapte, prin efracţie sau escaladare. Suspecţii au sustras scule electrice, componente electronice, sume de bani, alimente etc., prejudiciul fiind de aproximativ 154.727 lei.

Au fost reţinuti, pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în arestul I.P.J. Sibiu, membrii grupării, respectiv:

1. D.Samoila, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu;

2. V. Vasile, de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu;

3. B. Alin, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Judeţul Mureş;

4. P. Viorel, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Judeţul Hunedoara;

5. C. Nicolae, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu;

6. B. Silviu, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu;

7. P. Nicolae, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu.

Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În continuare, poliţiştii sibieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Niciun comentariu: