luni, 17 octombrie 2011

Toulouse Lautrec lanseaza albumul "HEROES"

Miercuri este ziua Z pentru eroii Toulouse Lautrec. Este Debarcarea din Normandia, Apocalipsa Acum, Ziua Independentei la un loc intr-o singura zi. Les Toulouse Lautrec au fost Tortues Ninja, Xmen, Justice League si Powerpuff Girls in acelasi timp, pentru a elibera armata de eroi francoromanoengleza. Porno, Apartman, Blackiemale, Wonderwoman, Dizzy, Steward, Barman si prietenii lor vor iesi din subteran intr-o zi de Mercredi in incinta Bisericii Argintii.

Albumul "HEROES" contine 16 piese originale compuse de Toulouse Lautrec in perioada 2009 - 2011 si este produs si distribuit in exclusivitate in Romania de A&A Records, sub licenta SpaceRay Music. Inregistrarile au fost realizate la Great Below Studio si Creativelaboratories Studio iar mixajul si masteringul sunt opera producatorului britanic Adam Whittaker.

Cel mai recent single al trupei - "Domino" - a intrat direct pe locul 1 in TopShow la Radio Guerrilla saptamana trecuta, iar videoclipul piesei (realizat de catre Vlad Petri) poate fi vizionat mai jos.

Niciun comentariu: