sâmbătă, 4 decembrie 2010

Paul Gilbert live la Oldies Pub

Luna cadourilor a inceput foarte bine pentru sibienii amatori de rock. Concertul de aseara de la Oldies Pub cu Paul Gilbert a fost cadoul perfect. Paul si trupa au incins publicul cu sonoritati rock, blues si pe alocuri jazz. Oldies Pup a fost plin ochi iar cei care au venit la concert au savurat la maxim fiecare acord sau solo de chitara. A fost o atmosfera intima de club si cei aflati pe scena s-au bucurat de caldura si aplauzele celor venti din Sibiu, Medias, Oradea sau Cluj.  Concertul a fost in cadrul turneului de promovare a albumului Fuzz Universe si a inclus de pe acest material piesa de titlu, “Olympic”, “Batter Up” si “Proppeler”.


Setlistul a cuprins piese si din repertoriul trupelor prin care a mai cantat Paul dar si coveruri : Yes, Muddy Waters, Doors, Jimi Hendrix sau AC/DC. M-am bucurat sa aud live "Green-Tinted Sixties Mind" (Mr. Big)  sau “Little Wing” (Hendrix) si nu putea sa lipseasca “Scarified” (Racer X). O melodie cantata impreuna cu publicul a fost “Light My Fire” (Doors),  interpretata intr-o versiune foarte interesanta cu multe schimbari de ritm si pasaje de solo facute atat de Paul cat si de Tony. Aplaudati minute in sir,  Paul Gilbert & Co au cantat la bis inca patru piese,  ultima fiind “Go Down” a celor de la AC/DC.



A fost o adevarata placere sa il vad live pe Paul Gilbert cantand alaturi de Tony Spinner, pe care il stiam din concertele Toto. Tony a fost chitara a doua pentru Steve Lukthater iar acum imparte scena cu Paul Gilbert si se dueleaza in solo-uri de chitara. Sectia ritmica a fost una beton formata din : Craig Martini la bas si Jeff Bowders la tobe.

Niciun comentariu: