miercuri, 10 noiembrie 2010

Iris, mai puternici ca niciodata!

Astazi, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc in Fratelli Espresso Bar, Iris a deschis un nou volum al carierei, dar si al muzicii rock romanesti. Cum fiecare prolog e urmarea fireasca a unui deznodamant, conferinta a inceput cu decernarea Discului de Platina de catre Catalin Muraru, Directorul Casei de Discuri Roton, pentru albumul anterior lansat in 2007 'Cei ce vor fi'. Pe o piata pe care vanzarile de discuri au scazut in favoarea descarcarilor digitale, legale sau nu, Iris pastreaza traditia si reuseste sa faca din fiecare disc un 'Best Seller'.

In cadrul conferintei de presa s-au anuntat urmatoarele doua capitole ale epopeei Iris, lansarea albumului '12 Porti' si concertul care insoteste evenimentul si va avea loc pe data de 21 Noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.
Albumul nou lansat, la care au contribuit si Costi Radoaca si Mihai Alexandru in calitate de textier, respectiv de producator muzical, cuprinde 12 melodii, fiecare fiind o poveste de viata, o poarta spre sufletele fanilor si a tuturor celor ce le-au fost aproape celor cinci, mai ales in ultimii ani ce au reprezentat o adevarata incercare pentru trupa. Dupa cum ne-a declarat Cristi Minculescu, 12 este un numar cu o puternica incarcatura simbolica, reprezentand intregul, perfectiunea, armonia, dar si capacitatea creativa. Numarul are de asemenea si o profunda insemnatate religioasa. Astfel, solistul trupei 'le multumeste din suflet' tuturor celor ce l-au ajutat sa depaseasca incercarile anului trecut.
Cu un sound rock intens si foarte modern, mai creativi ca niciodata, mai melodiosi si mai puternici in acelasi timp, Iris aduc pe piata un produs cu adevarat valoros!
Sursa : Roton

Niciun comentariu: