marți, 6 octombrie 2009

Hotii ghinionisti

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orelor 9, un grup format din 6 femei şi 2 copii minori, toţi domiciliaţi în judeţul Dolj, au ajuns în localitatea Şura Mare cu un autoturism condus de M. Marius, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în judeţul Dolj. Acest grup de persoane a oprit în faţa unui magazin din localitate, magazin situat la domiciliul părţii vătămate. Trei din femeile din grup au intrat în magazin pentru cumpărături, reţinând astfel atenţia femeii din magazin, în timp ce alte 2 femei au pătruns în curtea imobilului, fiind surprinse de proprietar în curtea imobilului.

Femeile au fost date afară atât din incinta magazinului, cât şi din curtea. La scurt timp după plecarea acestora, partea vătămată a constatat lipsa a 3.400 lei şi a unor bijuterii din dormitorul imobilului. În jurul orelor 1100, autoturismul în care se afla acest grup de femei a fost implicat într-o tamponare pe DN 14, părăsind locul tamponării şi fiind ulterior identificat de către poliţişti. În urma percheziţiei efectuate asupra grupului de persoane, cât şi a autoturismului, nu au fost identificate bunurile reclamate ca sustrase de partea vătămată. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exacitate a activităţii infracţionale a acestor femei.

Aceste persoane sunt cercetate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş şi Postului de Poliţie Şura Mare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Niciun comentariu: